Jachthaven

Jachthaven

De jachthaven uniek gelegen tussen duinen en het havengebied van Rotterdam. Het water vormt de kern van het Recreatiegebied de Brielse Maas, 750 hectare groot, ongeveer 10 kilometer lang.Langs het meer is er van alles te doen. Aan steigers en in haventjes mag vrij worden afgemeerd. Er zijn strandjes, met veilig afgebakende zwemplaatsen en op vrijliggende paden kunnen langs het meer fietstochten worden gemaakt. De jachthaven is de basis van onze onderneming,van een plekje op de jollensteiger tot een ruime plaats aan een buitensteiger.
Huisdieren zijn welkom op de jachthaven. Lees hier onze Algemene beleidsregels huisdieren.

Wat hebben we nog meer in huis, een watersportwinkel met alles voor de watersport zoals; accessoires, lakken, antifoulings, wetsuits, zwemvesten, skivesten, touwwerk, VETUS equipment en…heel belangrijk, een goed advies.

Onderhoud aan uw schip , denk aan antifouling, anodes vervangen,boegschroef inbouwen enz. en servicebeurten zijn bij ons in goede handen.
Verkoopbemiddeling van gebruikte schepen, al dan niet in samenwerking met Doeve Makelaars Jachten en Schepen.

Brasserie Aqua is het waterkant restaurant waar u kunt genieten van ‘een drankje of een hapje’ met prachtig uitzicht over het water.

Recent nieuws

Weer